Apple objavio pobjednike Design Awardsa

Svake godine, Apple u svom natječaju odabire nekoliko najbolje dizajniranih aplikacija bilo da se radi o informativnim, tehnološkim, gamerskim ili bilo kojim drugim.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 11.06.2013. / 12:40

Apple objavio pobjednike Design Awardsa

Svake godine, Apple u svom natječaju odabire nekoliko najbolje dizajniranih aplikacija bilo da se radi o informativnim, tehnološkim, gamerskim ili bilo kojim drugim.

Ove godine izabrano je 11 aplikacija među kojima se mogu pronaći svakakve kategorije od WWF-a, aplikacija za crtanje, igra, te informativnih poput Yahoo! Weather.

Svaku aplikaciju Apple je ukratko opisao kako bi istaknuo zašto su baš one odabrane kao najbolje, pa tako na službenim stranicama možete pročitati kratke komentare, te ukoliko vam se svidi možete odmah kliknuti na link koji vas vodi direktno na iTunes od kuda možete preuzeti aplikaciju.

Osim standardnog odabira, Apple je ove godine po prvi puta zatražio od studenata da razviju aplikaciju koja će opisati njihovo iskustvo i pozadinu, na koji se javilo stotine studenata koji su napravili kreativne i odlično napisane aplikacije. Apple je u toj kategoriji odabrao samo tri aplikacije koje zorno prikazuju što se može učiniti u samo osam dana.

Popis svih aplikacija možete potražiti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti