Kao što smo ranije pisali, 7. ožujka Apple će predstaviti novu generaciju iPada, te je povodom toga medijima poslao pozivnicu koja to i potvrđuje.

Hoće li novi iPad imati Retina zaslon, četvero-jezgreni procesor i 4G LTE, vidjet ćemo 7. ožujka, no jedno je sigurno, Apple će predstaviti nešto što je usko vezano uz brand iPad.

Kako stoji na Appleovoj pozivnici 'Imamo nešto što biste stvarno željeli vidjeti. I dirati', dakle to može značiti da ćemo ugledati novu, treću po redu generaciju iPada. Techpost navodi kako će Apple osim novog iPada predstaviti nadograđenu verziju Apple TV-a, no vrlo vjerojatno još uvijek nećemo vidjeti Apple TV o kojem se toliko priča.

Osim toga kruže glasine i kako će Apple objaviti novi audio format s prilagođenim streamingom odnosno koji će se prilagođavati zavisno o brzini interneta koju imate na raspolaganju za vrijeme slušanja glazbe putem iClouda.

Kada je u pitanju Apple glasina nikad dovoljno, pa je tako još jedna od njih da će Apple predstaviti tri verzije iPada 3, odnosno WiFi verziju, 4G LTE, te verziju za mobilnim značajkama - dakle mogućnost umetanja MicroSIM kartice.

Da ne odemo predaleko s ovim glasinama, najbolje je pričekati 7. ožujka i vidjeti što nam to Apple sprema.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju