Apple: U jednom danu milijun naručenih iPhonea 4S

Kompanija Apple izvijestila je o predbilježbama za novi iPhone 4S. U jednom je danu uređaj naručilo preko milijun ljudi

Zimo Zimo Ivan Klarić | 10.10.2011. / 17:35

Apple: U jednom danu milijun naručenih iPhonea 4S

Kompanija Apple izvijestila je o predbilježbama za novi iPhone 4S. U jednom je danu uređaj naručilo preko milijun ljudi, čime je debelo premašen rekord koji je držao prethodnik iPhone 4 sa 600.000 predbilježbi u jednom danu.

- Prvi dan predbilježbi za iPhone 4S najuspješniji je prvi dan nekog Appleovog proizvoda u povijesti kompanije. Oduševljava nas činjenica da kupci vole iPhone 4S – ističe u Appleovom izvještaju stariji potpredsjednik kompanije Philip Schiller.

iPhone 4S bit će dostupan u petak u osam sati u jutro na svih 245 Appleovih maloprodajnih mjesta u SAD-u, a svaki kupac koji u Appleovim trgovinama kupi novi iPhone dobit će besplatnu tehničku podršku 'na licu mjesta' oko određenih postavki na 4S-u, aplikacija na App Storeu itd…

U Appleovom izvješću također stoji kako novi uređaj dolazi s iCloudom te radi na najnaprednijem mobilnom operativnom sustavu današnjice, iOS 5, koji dolazi s preko 200 novih značajki.

Cijena i dostupnost

Iz Applea su podsjetili i na cijene novog uređaja, koji će biti dostupan u crnoj i bijeloj boji. Preporučana maloprodajna cijena je 199 dolara za model 16 GB, 299 dolara za model 32 GB te 399 dolara za potpuno novi model 64 GB.

Uređaj će biti dostupan na Appleovoj online trgovini, Appleovim prodavaonicama te u ponudama mobilnih operatera AT&T, Sprint i Verizon. U ostalim krajevima svijeta iPhone 4S pojavit će se do konca listopada, što se odnosi na sljedeće zemlje: Austriju, Belgiju, Češku, Dansku, Estoniju, Finsku, Mađarsku, Irsku, Italiju, Latviju, Lihtenštajn, Litvu, Luksemburg, Meksiko, Nizozemsku, Norvešku, Singapur , Slovačku, Sloveniju, Španjolsku, Švedsku i Švicarsku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti