Apple Watch ima 8GB interne memorije, 2GB za glazbu i 75MB za slike

Malo po malo doznaju se tehnički detalji oko novog Apple Watcha koji je podigao prilično veliku prašinu, ako i svaki novi Appleov proizvod.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 11.03.2015. / 08:08

Apple Watch ima 8GB interne memorije, 2GB za glazbu i 75MB za slike

Malo po malo doznaju se tehnički detalji oko novog Apple Watcha koji je podigao prilično veliku prašinu, kao i svaki novi Appleov proizvod.

Ono što je sada poznato jest da uređaj ima 8GB memorije, a to se odnosi na svaki model nezavisno o cijeni uređaja, a koji ima prilično velike restrikcije. Naime, od 8GB memorije, samo 2GB rezervirano je za glazbu, no unatoč “maloj” memoriji, to znači da ćete moći pohraniti oko 200-injak visoko kvalitetnih pjesama. S ozbirom da je to pohranjeno u lokalnu memoriju sata, vaš iPhone možete ostaviti kod kuće i otići na trčanje s 200 pjesama, no uz vaš iPhone možete preslušavati cijelu kolekciju bilo sa vašeg iPhonea ili interneta. Pjesmama ćete moći upravljati putem Watch aplikacija na iPhoneu.

Nadalje, slikama je dostupno samo 75MB, no važno je spomenuti da se slike automatski prilagođavaju manjoj rezoluciji, što znači da će više slika stati u ovaih 75MB memorije, a to znači da ćete moći pohraniti oko 100 slika na Watch.

Preostalih 6GB očito je namijenjeno za aplikacije i operativni sustav koji se nalazi na samom satu, pa će tako u skoroj budućnosti prostor popuniti razno razne aplikacije, one većih i manjih kapaciteta.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti