AT&T testira novi iPhone 5?

Mobilna divizija američkog mobilnog operatera AT&T, prema riječima ChipHazarda, testira novi Appleov smartphone naziva iPhone5.

Zimo Zimo Zimo | 11.07.2011. / 11:51

AT&T testira novi iPhone 5?

Mobilna divizija američkog mobilnog operatera AT&T, prema riječima ChipHazarda, testira novi Appleov smartphone naziva iPhone5.

Teško je točno reći hoće li se Appleov sljedeći iPhone zvati 4Gs ili 5, no sudeći prema ChipHazardu, AT&T-jeva mobilna divizija dobila je na testiranje novi Appleov iPhone.

Smartphone je sada u rukama beta testera koji će dati zeleno svjetlo za masovnu proizvodnju.

Apple je objavio iPhone4 prije godinu dana na svom WWDC 2010, a većina je isto očekivala kako će se na WWDC 2011 pojaviti novi iPhone5, no o njemu nije bilo riječi pošto je taj događaj bio posvećen softveru, odnosno iOS5, Lion OSX, te iCloud.

Naime, postoji bezbroj glasina oko novog iPhonea 5, od toga da će imati veći zaslon, dual-core procesor, da će biti tanji, te navodno veći kapacitet. Unatoč svemu, znamo da je u pripremi iOS5, novi operativni sistem za mobilne Apple uređaje, o kojem smo pisali, a koji stiže krajem godine.

Također, procurile su i fotografije na Weibo-u -- kineskom servisu nalik Twitteru -- pozadinske maske za koju se pretpostavlja da je dio novog iPhonea. Ono što se može primijetiti sa slike ispod jest da je premještena lokacija bljeskalice. Slika je ubrzo uklonjena sa profila.

Sve u svemu, zanimljivo je gledati kako se razvijaju priče i diže hype oko novog iPhonea, no sve su te informacije samo nagađanja. Svi znamo da dokle god Apple ne objavi pravi iPhone, sve ostalo su samo priče. Jedina iznimka je bila iPhone 4, čije je slike prije samog Applea objavio Gizmodo.

Što vi mislite o novom iPhoneu? Hoće li imate veći zaslon? Možda novo kućište izrađeno od nekog čisto drugačijeg materijala? Produženo će biti trajanje baterije? Želimo čuti vaš komentar.

Photo via iphone5newz

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti