Aviary predstavio iOS i Android aplikacije za uređivanje slika

Aviary je startup iz New Yorka kojem je cilj potaknuti kreativnost i pomoći drugim poduzećima u zadržavanju inovacije na način da im pružaju najbolji softver za uređivanje fotografija - besplatno.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 14.06.2012. / 10:36

Aviary predstavio iOS i Android aplikacije za uređivanje slika

Aviary je startup iz New Yorka kojem je cilj potaknuti kreativnost i pomoći drugim poduzećima u zadržavanju inovacije na način da im pružaju najbolji softver za uređivanje fotografija - besplatno. Servisi poput Picplz, a koji je nedavno ugašen, koristio je njihove usluge, a cilj im je da svaka mobilna aplikacija za slike i fotografije koristi njihovu uslugu.

Na svom službenom blogu objavili su da je Aviary aplikacija dostupna za preuzimanje - za Android, iOS, a uskoro i za Windows Phone platformu.

Korisnici aplikacije mogu očekivati iste značajke koje se nalaze u Aviary integriranom web editoru, uključujući mjenjanje veličine i rezanje slike, dodavanje teksta i filtera.

Novosti su skrolanje kroz posljednje gledane fotografije u cover pogledu s početkog zaslona (bolji način prikaza od galerije), te podešavanje postavki alata u editoru, u smislu prilagodbe i preslaganja redosljeda.

Ukoliko već koristite plugin za Android, nema potrebe za instalacijom nove aplikacije. Potrebno je samo ažurirati Aviary kako biste dobili nove značajke.

Aplikacije su besplatne a preuzmite ih za:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti