Predsjednička kampanja Baracka Obame upravo je dobila još jedan kanal promocije koji očito nije 'mrtav' kako se smatralo.

Nedavno, Nick Bilton napisao je odličan članak zašto Google+ nije mrtav, a s istim se slažem i ja. Dokaz da je Google+ iznimno moćan i da će biti sve moćniji pokazuje i otvaranje brand stranice aktualnog američkog predsjednika Baracka Obame.

Američki kandidati već koriste Google+ kako bi razgovarali sa svojim fanovima putem Google+ servisa kao što je Hangout, što smatram izuzetno kreativnim načinom. Obamin tim objavio je pozdravnu poruku u kojoj je istaknuto da još uvijek otkrivaju ovaj servis, te kako traže od fanova što bi željeli vidjeti, odnosno da kažu svoje ideje kako bi taj prostor mogli koristiti da ostanu u kontaktu sa kampanjom.

Možda na kraju bih želio napomenuti i da slovenski političar Janez Janša aktivno koristi Google+, još od samih početaka, što me je stvarno iznenadilo, no pogledamo li ostale društvene mreže, Janša je donekle aktivan i na Twitteru i na Facebooku. Ipak ruku na srce, sve više političara okrenulo se društvenim mrežama upravo radi jednostavne komunikacije sa ljudima, no hrvatskih političara još nismo vidjeli na Google+ ili se možda varam?

Pratite mene na Google+ i naravno ZIMO. (Thnx Kristina za napomenu linka)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju