Kako bi bio što konkurentniji, Microsoftov Bing objavio je redizajn svog logotipa koji je sada usklađen s ostalim Microsoftovim alatima — barem što se vizualnog dijela tiče.

Nadalje, Bing od sada ima dvije dodatne mogućnosti za Glance i Page Zero. Glance kombinira dvije značajke Snapshot koji pohranjuje informacije o korisniku i Sidebar kako bi se stvarali kontekstualni i personalizirani rezultati pretraživanja.

Primjerice, ako pretražujete neku rutu na mapi, Bing zna da postoji puno stvari koje biste mogli tražiti, pa vam se tako osim standardnih podatka o toj ruti kao što su dužina, datum ili povezana mjesta, prikazuju i fotografije, tvitovi i check-inovi drugih osoba koji su nešto napisali o toj ruti.

Nadalje, Page Zero prikazuje dodatne informacije za pojam koji pretražujete, primjerice ako tražite Katy Perry s desne strane će vam se otvoriti tko je ona, te mogućnost da pretražite vijesti o tom pojmu, pogledate slike i video, te čak pročitate tračeve — slično kao i Google.

Bing predstavio novi logo i nekoliko novih mogućnosti

Ovo iskustvo korištenja također dolazi i na mobilne uređaje, kako bi se osiguralo bogatije i vizualnije iskustvo korištenja Bing tražilice.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju