Biste li vi dali 420 kuna za ovaj pametni telefon?

Danas, nitko ne može više reći da si ne može priuštiti pametni telefon.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 31.05.2016. / 21:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nevjerojatno je da danas možete nabaviti pametni telefon po tako niskim cijenama da si ga svatko može priuštiti. Naravno, od takvog mobitela ne možete očekivati čuda, no za mailove, Facebook, Instagram i ostale društvene mreže, surfanje internetom i slične stvari ovakvi mobiteli su i više nego dovoljni.

Primjerice, naišli smo na INEW, novi 4.5-inčni telefon s 8GB interne memorije i 1GB RAM-a koji ima i osmerojezgreni procesor. Kamere nisu baš vrhunac tehnologije, no to smo i očekivali s obzirom da uređaj košta svega 420 kuna, pa tako na stražnjoj strani imate 5MP kameru, dok je na prednjoj 2MP.


Rezolucija ekrana je 854x480, a valja spomenuti i kako uređaj ima podršku za Dual SIM, 4G, te korištenje gesta na ekranu kako biste prije došli do željene lokacije na uređaju. Važno je spomenuti i da uređaj na sebi ima Android 5.1, te dolazi u raznim bojama.

INEW U3 je uređaj možda više namijenjen mladim naraštajima kako bi ostali u kontaktu sa svojim roditeljima i pritom možda odigrali koju igricu ili pogledali što se događa na internetu.

Osim INEW uređaja, valja spomenuti i trenutnu akciju za LETV LeEco uređaj, a radi se o vrlo kvalitetnom uređaju s ekranom rezolucije 2K, 4GB RAM-a, 13MP kamerom, osmerojezgrenim 2.0 procesorom i još mnogo toga. Uređaj se može nabaviti po cijeni od 180 dolara ako koristite kupon LT1PEB. Akcija traje do 30. lipnja!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti