Bitwalking: Hodanjem do lake zarade

Trošite kalorije i punite džepove.

Monika Nožić Monika Nožinić | 11.10.2016. / 07:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ako se ne krećete dovoljno i za bilo kakav oblik tjelovježbe vam treba dodatna motivacija, onda je ovo prava aplikacija za vas. Riječ je o mobilnoj aplikaciji Bitwalking koju smo najavili prije skoro godinu dana i koja će vas potaknuti da promijenite svoje životne navike i pokrenete se u smjeru zdravlja na vrlo jednostavan način - platit će vam da se krećete. Aplikacija je trenutno dostupna za sve Android korisnike, a skupljanje koraka tijekom dana pretvorit će u virtualnu valutu – Bitwalking dolar.

Bitwalking aplikacija korisnicima će omogućiti da za svakih 10 000 napravljenih koraka (otprilike 8 kilmetara) dobiju novac, tj. jedan BW dolar, čija je vrijednost u koracima jednaka svugdje u svijetu. Zarađeni novac može se trošiti prilikom online kupovine, a može se zamijeniti i za stvarni novac.

Glavni cilj Bitwalkinga je potaknuti korisnike na zdraviji način života, ali i stvaranje globalne "fitness" valute. "Korisnici će za početak raditi na "rudarenju" BW dolara, čime se stvara određena količina ovog virtualnog novca, a s vremenom će nova valuta korisnicima dati i razne nove mogućnosti", naveli su autori aplikacije povodom izlaska iz beta programa testiranja, a uskoro se očekuje i lansiranje Bitwalkinga za iOS platformu.

Aplikacija je besplatna za sve Android korisnike, a preuzeti ju možete ovdje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti