Bivši pilot Boeinga 727 Jack Suchocki kreirao je animaciju u kojoj pokušava objasniti zašto je zrakoplov Asiana Airlines udario u pistu, pri čemu je poginulo troje ljudi.

Kobni let 214 završio je tragično na San Francisco međunarodnom aerodromu prije desetak dana, a da još uvijek nisu do kraja istraženi svi detalji nesreće. Stoga je Jack Suchocki, bivši pilot, a sada vlasnik studija za 3D animacju Eyewitness Animations pokušao simulirati događanja koja su prethodila samoj nesreći. Eyewitness Animations je tvrka koja se bavi upravo analizom zrakoplovnih nesreća i otkrivanju potencijalnih uzroka.

Suchocki je za animaciju koristio Autodeskov 3D Studio Max software, u kojem je prikazao let i pad Asiana Airlinesovog zrakoplova, ali i putanju kako se zrakoplov zapravo trebao kretati. U simulaciju su uključeni svi dostupni izvještaji o nesreći, koje Suchocki detaljno analizirao i pokušao vjerno prikazati kako se zrakoplov kretao prije tragičnog udara. Ovo ipak nije završna verzija, jer Suhocki čeka završno izvješće, nakon čega će okolnosti, vjeruje, postati sasvim jasne.