Booking.com lansira aplikaciju za Apple Watch

Booking.com, danas je najavio lansiranje Booking Now aplikacije za Apple Watch. Aplikacija Booking Now nudi izbor više od 625,000 smještajnih objekata i više od 75,000 jedinstvenih destinacija iz ponude Booking.com

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.04.2015. / 11:15

Booking.com lansira aplikaciju za Apple Watch

Booking.com, danas je najavio lansiranje Booking Now aplikacije za Apple Watch. Aplikacija Booking Now nudi izbor više od 625,000 smještajnih objekata i više od 75,000 jedinstvenih destinacija iz ponude Booking.com-a te je prva i jedina putnička aplikacija koja omogućuje korisnicima da rezerviraju smještaj direktno preko Apple Watch sata u jednom potezu.

"Korištenjem nove Appleove force touch tehnologije osjetljive na dodir, spontani putnici mogu rezervirati najbliži hotel u samo jednom potezu prsta.", poručuju iz kompanije.

Kroz aplikaciju, putnici će imati priliku mijenjati ključne aspekte njihove rezervacije putem nove "glances" opcije Apple Watcha. Aplikacija će spontanim putnicima omogućiti čuvanje lokacije odabranih objekata te uključivati navigaciju koja će ih odvesti direktno do njihovog smještaja. Također, putnicima se više neće događati da zaborave broj hotelske sobe budući da će Apple Watch sačuvati tu informaciju za vrijeme njihova boravka. Uz to, aplikacija putnicima nudi i opciju ocjenjivanja iskustva s "check-inom". 

Booking Now aplikacija dostupna je na 15 jezika i bit će dostupna za preuzimanje na Apple Watch u Apple App Storeu, od 24. travnja 2015. godine.

Booking.com lansira aplikaciju za Apple Watch Booking.com lansira aplikaciju za Apple Watch Booking.com lansira aplikaciju za Apple Watch

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti