Budući studenti FOI mogu upisati iz vlastitog doma, zahvaljujući dvjema aplikacijama

Prije dvije godine kreirali su aplikaciju koja omogućuje budućim studentima na svim studijskim programima Fakulteta organizacije i informatike da sam upis na fakultet odrade putem računala ili mobilnih uređaja.

Martina Čizmić | 12.07.2022. / 10:14

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Fakultet organizacije i informatike iz Varaždina najavio je da će upis u prvu godinu studija (Informacijski i poslovni sustavi, Ekonomika poduzetništva, Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja) i ove godine biti omogućen isključivo online i to putem vlastite aplikacije FOI UPISI na web stranici upisi.foi.hr.

Kako ističu, prije dvije godine kreirali su aplikaciju koja omogućuje budućim studentima na svim studijskim programima Fakulteta organizacije i informatike da sam upis na fakultet odrade putem računala ili mobilnih uređaja.

Aplikacija će za upise biti otvorena, kako je i najavljeno ovogodišnjim natječajem za upis studenata u 1. godinu studija Sveučilišta u Zagrebu, od 19. srpnja u 08:00 sati do 22. srpnja 2022. do 12:00 sati. Tijekom svakog dana upisa, FOI će pružati i online podršku upisnicima.

Aplikacija za upise budućim studentima omogućava brzi upis na željeni studijski program FOI-ja u nekoliko jednostavnih koraka, koji uključuju provjeru i popunjavanje osnovnih osobnih podataka, prilaganje osobnih dokumenata i preuzimanje upisnih paketa. Uz to, tu je i jednostavna user friendly aplikacija FOI PAY koja upisnicima omogućava brzo i jednostavno plaćanje troškova studija, ističu iz FOI-a.

Dodaju kako su obje aplikacije razvili FOI-jevi developeri - zaposlenici Centra za razvoj programskih proizvoda, inače alumni (bivši) studenti Fakulteta. U suradnji s ostalim stručnim timovima FOI-ja - studentskom referadom, ISVU koordinatorom, računovodstvom i Centrom za međunarodne projekte FOI-ja, povezali su vlastito korisničko iskustvo te znanje i vještine stečene na fakultetu s potrebama upisnika nove generacije i kreirali aplikacije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti