Budućnost radnog stola izgleda upravo ovako!

Vaše radno mjesto više manje se sastoji od stola, računala, noteza i par olovka, no Dell je pokazao kakva je zapravo budućnost stolnih računala.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.11.2014. / 14:35

Budućnost radnog stola izgleda upravo ovako!

Vaše radno mjesto više manje se sastoji od stola, računala, noteza i par olovka, no Dell je pokazao kakva je zapravo budućnost stolnih računala.

“Smart desk” je koncept Della kojim se želi prikazati budućnost radne jedinice koju povezuje veliki multi-touch LCD ekrani s horizontalnom digitalnom površinom na kojoj se obavlja rad, a koja ergonomski okružuje korisnika koji može na prirodan način, pomoću površine osjetljive na dodiri, stylusa i nove generacije alata, izvršavati svoje dnevne dužnosti.

Ovaj pametni stol stvara intuitivno iskustvo na korist produktivnosti korisnika. Osim toga, više korisnika i pojedinačna digitalna stolna računala mogu postati jedinstven alat za više korisnika koji rade na istom projektu.

Dell smatra kako upravo ovako izgleda budućnosti suradnje u uredima, kojom će se povećati produktivnost.

Više detalja možete pronaći na Dellovim službenim stranicama, a u nastavku pogledajte kako izgleda ova radna jedinica u različitim situacijama, od glazbe, crtanja, pa sve do projektiranja ili pregledavanja slika.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti