CES 2015: Alcatel OneTouch dobio nagradu za najbolji nosivi uređaj

Nosivi uređaji na ovogodišnjem sajmu potrošačke elektronike (CES 2015) ostavili su najviše traga. Neki modeli su se posebno izdvojili svojom kvalitetom, funkcionalnošću i dizajnom, a među njima je svakako Alcatel OneTouch pametni sat.

Monika Nožić Monika Nožinić | 09.01.2015. / 08:39

CES 2015: Alcatel OneTouch dobio nagradu za najbolji nosivi uređaj

Nosivi uređaji na ovogodišnjem sajmu potrošačke elektronike (CES 2015) ostavili su najviše traga. Neki modeli su se posebno izdvojili svojom kvalitetom, funkcionalnošću i dizajnom, a među njima je svakako Alcatel OneTouch pametni sat. Ovaj nosivi uređaj je dobio nagradu "Stuff CES Wearable Tech Award".

Alcatel OneTouch svojom je pristupačnom cijenom od 149 dolara, ali i funkcijama koje nudi, do sada pridobio mnoge kupce. Sat radi sa iOS-om i Androidom, a koristi vlastiti operativni sustav. Pametni sat je opremljen svim potrebnim funkcijama za praćenje zdravstvenih parametara i fitnessa, kao što su praćenje rada srca, mjerač ubrzanja, žiroskop, visinomjer i kompas. Tu je i aplikacija za praćenje sna, koraka, prijeđene udaljenosti i monitoring kalorija.

Alcatel OneTouch može se koristiti i za primanje notifikacija i kontrolu glazbe. Alcatel tvrdi da baterija sata traje između dva i pet dana, a dostupan je u crvenoj, crnoj, bijeloj, kromiranoj i metalik-bijeloj boji. Osim spomenute nagrade, popularna stranica Engadget Alcatelov OneTouch pametni sat nominirala je za "Best of CES" nagradu, čije je glasanje u tijeku.

Foto: AlcatelOneTouch

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti