Često vam se razbije mobitel? Možda da razmislite o ovakvom uređaju?

Oni koji jednostavno imaju peh ili nemaju sreće s mobitelima, pa im svaki put padne i razbiju ekran, imamo dobre vijesti.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.10.2015. / 08:48

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prije nego su postojali pametni telefoni s velikim ekranima, imali smo razne uređaje s malim ekranima, rekli bismo gotovo otpornim na udarce. Danas je stvar drugačija, a isto tako i više mobitela se razbija.

Da biste spriječili razbijanje, razmislite o drugom uređaju, robusnijem. Ova kompanija vratila se godinama unatrag i izradila mobilni uređaj koji je namijenjen upravo onima kojim često smartphone isklizne iz ruke.

S 2.4 inčnim ekranom, No.1 A9 ne može se pohvaliti luksuzom za oči, no može se luksuzom za vaš džep. Ovaj uređaj namijenjen je ljudima za život u ekstremnim uvjetima pa je tako otporan na udarce, a na sebi ima sve ono što vam treba, kao što su snažna baterija od 4800mAh, svjetiljka, radio, odličan signal, podrška za dual SIM, no ekran je vrlo malen rezolucije svega 240 x 320 na 2.4 inčnom zaslonu.

Cijena je za još nije javno objavljena, no vjerujemo kako će se raditi o ekstremno jeftinom uređaju. Više informacija možete potražiti na službenoj stranici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti