Chris Heilmann otkriva kako iz developera izrasti u lidera

Heilmann će otkriti osobno iskustvo transformacije iz developera u menadžera, tijekom kojeg je uspio zadržati strast za tehnologijom i kodiranjem.

Martina Čizmić | 17.04.2018. / 16:11

Chris Heilmann (Foto: Microsoft) (Foto: Microsoft)

Microsoftov Senior Program Manager Chris Heilmann u Zagrebu će održati keynote predavanje o napredovanju senior developera u lidere. Predavanje će se održati na meetupu Beyond Code koji će se održati 24. travnja u 18 sati u coworking prostoru HUB385.

Heilmanna na Twitteru prati više od 62 tisuće ljudi, a osim u Microsoftu, karijeru je gradio je u kompanijama kao što su Mozilla i Yahoo. Glavna tema njegova predavanja bit će osobno iskustvo transformacije iz developera u menadžera, tijekom kojeg je uspio zadržati strast za tehnologijom i kodiranjem.

Većinu svog vremena Heilmann educira, piše i dijeli znanje predavajući na oko 30 konferencija godišnje. Na svom poslu dosta vremena promišlja i o tome kako iskoristiti machine learning i umjetnu inteligenciju kako bi pomogao ljudima da ne bi morali raditi naporne poslove.

Autor je nekoliko knjiga o JavaScriptu i priručnika Developer Evangelism, aktivan je na svom blogu na www.christianheilmann.com te Twitteru pod korisničkim imenom @codepo8.

Više informacija i prijava na Beyond Code na kojem možete čuti Chrisa Heilmanna mogući su na službenim stranicama događanja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti