Coin Academy lansirao online predavanja za bitcoinere!

Novo lansirani program posvećen isključivo digitalnim valutama, Coin Academy, kaže da je prva sveobuhvatna edukacijska web stranica sa ciljem donošenja originalnih tečajeva i kolekcija materijala vezanih uz kriptovalute pod jedan „krov“.

Zimo Zimo Luka Klancir | 04.09.2014. / 09:40

Coin Academy lansirao online predavanja za bitcoinere!

Novo lansirani program posvećen isključivo digitalnim valutama, Coin Academy, kaže da je prva sveobuhvatna edukacijska web stranica sa ciljem donošenja originalnih tečajeva i kolekcija materijala vezanih uz kriptovalute pod jedan „krov“.

Coin Academy suosnivač, ekspert za alternativnu ekonomiju, Stephen DeMeulenaere rekao je:

„Nagla eksplozija digitalnih valuta, kao što je bitcoin, dovela je do zaostajanja edukacijskoj tržišta u ovom sektoru. Pronašli smo znatan broj dobrih vodiča i intervjua na webu ali smo također i naišli na mnogo više siromašno produciranih i strukturiranih ostataka.“

Coin Academy trenutno nudi 4 originalna tečaja o bitcoinu i digitalnim valutama te njihovoj uporabi. Ciljaju na početnike i trgovce, a također pružaju organizirane kolekcije i sadržaje materijala sa ostalih izvora na internetu, pokrivajući teme koje uključuju mreže za razmjenu vrijednosti i ostale najutjecajnije kriptovalute kao litecoin, dogecoin, peercoin, ripple i NXT.

Svi tečajevi su besplatni te Coin Academy za sada koristi donacijski model za financiranje ali se nada da će u budućnosti moći prihodovati od reklamiranja i sponozorstva.

Ostali online materijali

Druge popularne online platforme već nude bitcoin vezane materijale kao dio njihove šire selekcije uključujući Khan Academy i Udemy među ostalima.

Sveučilište Nicosia na Cipru također nudi potpuni online magisterij o digitalnim valutama od kojih je prvih 6 tjedana dostupno kao besplatni MOOC (Massive Open Online Course)

Eto, dosta materijala postoji već na webu te pozivamo sve one koje interesira ovaj put digitalnih valuta da se svakako bace na proučavanje!

Izvor Crobitcoin

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti