Colin Farrell postaje istražitelj kriminalističke serije True Detective

Prema pisanju irskog portala Sunday World, Colin Farrell je potvrdio da će glumiti u drugoj sezoni vrlo popularne kriminalističke serije True Detective.

Ivan Vovk Ivan Vovk | 22.09.2014. / 10:36

Colin Farrell postaje istražitelj kriminalističke serije True Detective

Prema pisanju irskog portala Sunday World, Colin Farrell je potvrdio da će glumiti u drugoj sezoni vrlo popularne kriminalističke serije True Detective. True Detective je postala hit-serija na televiziji u vrlo kratkom vremenu.

Dovoljno je navesti da je dobila vrlo visoku ocjenu 9,3/10 na vrlo popularnom filmskom portalu Imdb. Colin Farrell je također rekao da je vrlo uzbuđen što će glumiti jednog od troje istražitelja u novoj drugoj sezoni.  

Nova sezona koja će imati 8 epizoda će se snimati u okolici Los Angelesa, pa će Farrell imati priliku ostati kod kuće za vrijeme snimanja. Oko 5 mjeseci će nam biti potrebno da snimimo svih 8 epizoda - kaže Farrell.  

U novoj sezoni istražitelji će navodno raditi na slučaju koji je povezan sa dramatičnim ubojstvom korumpiranog lokalnog biznismena, nadamo se da će biti jednako misteriozno i zanimljivo kao i u prvoj sezoni.  

Izvor theverge, Foto AFP

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti