CTK Rijeka organizira besplatnu ECDL edukaciju za mlade

Edukacija je namijenjena mladim osobama od 15 do 29 godina i potpuno je besplatna.

Martina Čizmić | 21.05.2020. / 08:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Centar za tehničku kulturu Rijeka organizira besplatnu edukaciju Znanjem do (samo)zapošljavanja namijenjenu mladim osobama koje žele razviti i ojačati svoje informatičke i poslovne vještine. 

No, za razliku od prethodnih edukacija koje su se održavale u prostorijama CTK Rijeka, ova će edukacija biti dostupna svima online. 

Prijaviti se mogu nezaposlene osobe od 15 do 29 godina, ispunjavanjem prijavnice na linku. Budući da se na edukaciju prijavljuju nezaposlene osobe kao dokaz je potrebno dostaviti potvrdu o nezaposlenosti od HZZ-a ili HZMO-a.

Tijekom edukacije, koja počinje 1. lipnja, polaznici će proći kroz četiri ECDL modula i naučiti osnove računala, osnove komunikacija, pisanje i obradu teksta u Wordu te tablične proračune u Excelu. 

Osim toga, tijekom edukacije savladat će i osnove poslovnog engleskog jezika te naučiti kako pripremiti životopis u široko prihvaćenom Europass formatu.

Na kraju online edukacije svi će polaznici imati mogućnost polaganja ECDL ispita u Centru tehničke kulture Rijeka, uz strogo poštivanje mjera zaštite od koronavirusa. Polaznici koji uspješno polože ECDL ispit dobit će diplomu koja je vrlo cijenjena kod poslodavaca i priznata u cijeloj Europskoj uniji. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti