Dell predstavio novi Alienware m15 gaming laptop upečatljivog dizajna

Dell Alienware m15 može se pohvaliti baterijom koja traje čak 17 sati.

Martina Čizmić | 04.10.2018. / 16:15

Dell Alienware m15 (Foto: Dell) (Foto: Dell)

Dell je predstavio novi gaming laptop iz serije Alienware, ovog puta dijagonale 15'' kojeg karakterizira revolucionarni industrijski dizajn presvučen legurama magnezija za jaču učinkovitost i mobilnost. Dvije boje, Epic Silver i Nebula Red, djeluju atraktivno i u kombinaciji s lakom prenosivosti laptopa pružaju igračima vrhunsko iskustvo igre bilo gdje s vrhunskim performansama, u rangu s PC gaming iskustvom.

Alienware m15 najlakši je i najtanji gaming laptop do sad. Usmjerenost prema evoluciji I praćenju gaming zajednice omogućila je da Alienware svojom novom generacijom uređaja odgovori potrebama tržišta i dalje ulažući u inovacije vođene vizijama, potrebama svojih korisnika i zajednice.

Dell Alienware m15 (Foto: Dell) (Foto: Dell)

Unatoč smanjenim dimenzijama i težini, zadržao je svoje snažne gaming performanse. Optimiziran za savršenu izvedbu, dolazi s  dimenzijama 14.3x10.8 inča i samo 2,16 kilograma. Glatki dizajn uskog ekrana omogućava maksimalnu otkrivenost ekrana za što bolje iskustvo akcijskih scena tijekom igranja u kombinaciji sa sub-17’’ Alienware tipkovnicom mSerije s 1.4mm key travel, anti-ghosting tipkama i četiri Alien-FX zone.

Pokreće ga  8. generacija Intel procesora i NVIDIA GTX 1060 OC i 1070 Max-Q grafičke kartice sposobne za VR i više, s dodatnom podrškom Alienware Graphics Amplifier-a. Uz očekivani paket Alienware Command Centra i AlienFX prilagodljivih RGB osvjetljenja, Alienware Cryo-Tech 2.0. za učinkovito hlađenje, baterija osigurava igranje u trajanju od čak 17 bilo kad i bilo gdje.

Novi Alienware m15 dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 dolara (oko 8400 kuna).

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti