Digitalne novine Paper.li stigle i za Facebook

Servis koji već duže vrijeme kruži Twitterom, poznat za automatsku izradu digitalnih novina pomoću Twitter aplikacije, sada omogućuje stvaranje digitalnih novina od sadržaja sa facebooka.

Zimo Zimo Zimo | 07.12.2010. / 10:44

Digitalne novine Paper.li stigle i za Facebook

Servis koji već duže vrijeme kruži Twitterom poznat za automatsku izradu digitalnih novina pomoću Twitter aplikacije -- Paper.li, od sada omogućuje stvaranje digitalnih novina sa sadržajem Facebooka.

Paper.li -- švicarski startup -- na svom je blogu objavio da je od danas moguće kreirati digitalne novine od sadržaja na Facebooku. Za sada je moguće izrađivati novine na temelju pretraživanja svih javnih postova na Facebooku, što znači da možete koristiti samo one postove ljudi koji su svoj profil stavili kao javni.

Pošto je podrška za Facebook nova, trenutno je moguće pretraživati osnovne ključne riječi javnih postova. Iz paper.li servisa kažu kako traže nove mogućnosti sa Facebookom, te kako će uskoro biti moguće kreiranje novina za individualne korisnike -- privatne digitalne novine koje ćete moći dijeliti sa određenim osobama.

Želite li isprobati ovaj sve popularniji servis? Skoknite na njihov službeni web i isprobajte napraviti vaše digitalne novine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti