Dođite na FERgirl čajanku i saznajte sve o studiranju na FER-u

U sklopu Dana otvorenih vrata, ŠUZA (Iz škole u znanost) organizira i FERgirl čajanku koja će na jednom mjestu okupiti studentice FER-a i diplomirane FER-ovke.

Martina Čizmić | 22.11.2017. / 07:32

Dan otvorenih vrata (Foto: FER) (Foto: FER)

Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i ove godine otvara svoja vrata svim zainteresiranima. U subotu, 25. studenoga 2017. od 10 do 16 sati u prostorijama Fakulteta biti će održan Dan otvorenih vrata, događaj koji iz godine u godine privlači sve više maturanata i srednjoškolaca pred kojima je važna životna odluka – izbor fakulteta.

Posjetitelji će se moći upoznati sa studijskim programima Fakulteta, njegovim laboratorijima te s nizom znanstvenih istraživanja i projekata. Uz to, moći će sudjelovati u raznim pokusima te vidjeti izume i moderne tehnološke uređaje koje su osmislili i razvili djelatnici i studenti Fakulteta u posljednjih nekoliko godina. Predstavnici studentskih udruga i klubova pružit će budućim brucošima informacije o studentskim usavršavanjima, razmjenama i praksama, te o sudjelovanju u sportskim natjecanjima, izletima i studentskom životu. Nastavnici, studenti i stručno osoblje Fakulteta bit će na raspolaganju tijekom cijelog dana svim posjetiteljima.

U sklopu Dana otvorenih vrata, ŠUZA (Iz škole u znanost) organizira i  FERgirl čajanku koja će na jednom mjestu okupiti studentice FER-a i diplomirane FER-ovke, kako bi iz prve ruke prenijele svoja iskustva o studiranju, ali i o brojnim mogućnostima koje se nude nakon završenog fakulteta.

Rasprava počinje u 11 sati u KSET-u, a posjetiteljice će moći sudjelovati i u nagradnoj igri .

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti