Doživite unutrašnjost zrakoplova i odaberite 3D sjedalo u virtualnoj stvarnosti

U testovima koje provodimo s putnicima otkrili smo da posebno cijene 3D modele sjedala i kabina pri odabiru svojih mjesta, rekao je Alex Knigge, stariji potpredsjednik Emiratesa.

Martina Čizmić | 05.07.2018. / 18:46

3D sjedala u zrakoplovu (Foto: Emirates) (Foto: Emirates)

Sve više tvrtki koristi prednosti 3D modela i tehnologije kako bi svojim klijentima lakše dočarali neki predmet, plan ili ideju. No korištenje 3D tehnologije u prodaji zrakoplovnih karata nešto je posve novo.

Zrakoplovni prijevoznik Emirates predstavio je 3D modele sjedala i mogućnost korištenja virtualne stvarnosti na svojim internetskim stranicama. 3D model sjedala vizualizirajuća je platforma koji prikazuje uvjerljiv 3D pogled od 360 stupnjeva na unutrašnjost aviona Emirates A380 i Emirates Boeing 777, pružajući korisnicima priliku da istraže svoja sjedala, kabinu i Emiratesove proizvode koji su dostupni na letu.

Ova nova značajka korisnicima omogućuje navigaciju kroz ekonomsku, poslovnu i prvu klase, kao i kroz poznati Onboard Lounge i Shower Spa u avionu Emirates A380, uz korišetnje navigacijskih točaka.

Neprekidno ulažemo u razvoj naših proizvoda i usluga kako bismo svojim putnicima pružili vrhunsko iskustvo putovanja za vrijeme leta, ali i na tlu, no, također predano radimo na tome da svojim putnicima osiguramo kvalitetno digitalno iskustvo. Zadovoljstvo nam je biti prva svjetska zrakoplovna kompanija koja je predstavila ovu vrhunsku VR web tehnologiju koja našim korisnicima pruža svojevrsnu istraživačku priliku da saznaju više o fantastičnom iskustvu Emiratesa prije nego što uđu u avion. U testovima koje provodimo s putnicima otkrili smo da posebno cijene 3D modele sjedala i kabina pri odabiru svojih mjesta, rekao je Alex Knigge, stariji potpredsjednik Emiratesa.

Ovo uranjajuće iskustvo sada je dostupno za tri klase aviona Emirates A380, ali će uskoro uključivati ​cijelu flotu, uključujući sve konfiguracije zrakoplova A380 i Boeing 777.

3D pogled od 360 stupnjeva na klase također sadrži element virtualne stvarnosti za dodatnu dozu stvarnosti. Korisnici mogu uživati ​​u slobodnoj navigaciji kabinom i odabiru sjedala pomoću bilo kojih VR naočala poput Google Cardboarda. Modeli 3D sjedala razvijeni su u partnerstvu s Renacenom, kojem je dodijeljena nagrada Crystal Cabin za najbolji vizionarski koncept tog projekta na nedavnoj dodjeli nagrada Crystal Cabin Awards.

Iskustvo 3D sjedala mogu osjetiti i korisnici koji koriste mobilne telefone, čak i bez internetske povezanosti putem 3D karte sjedala. Ovaj alat korisnicima omogućuje navigaciju s jednog mjesta na drugo, a potencijalnim putnicima čak nudi i rezervaciju željenih mjesta izravno iz 3D okruženja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti