Doznajte sve informacije o Pedalafestu uz iPhone i Android aplikaciju

Pedalafest, prvi hrvatski biciklistički festival od sada ima aplikacije za iPhone i Android, pa tako pomoću njih možete saznati sve bitne detalje i informacije o događajima.

Zimo Zimo Zimo | 01.06.2012. / 10:48

Doznajte sve informacije o Pedalafestu uz iPhone i Android aplikaciju

Pedalafest, prvi hrvatski biciklistički festival od sada ima aplikaciju za iPhone i Android, pa tako pomoću njih možete saznati sve bitne detalje i informacije o događajima.

Aplikacija, koja je nastala na Shoutem platformi, omogućuje korisnicima provjeru rasporeda događanja na Pedalafestu, a moguće je saznati i više informacija o predavačima, radionicama, izložbama i novostima.

Osim toga, korisnici mogu komunicirati s onima koji također imaju ovu aplikaciju, te imaju mogućnost prijavljivanja na lokaciju.

Pedalafest, u organizaciji Sindikata biciklista, festival je u pravom smislu te riječi. Posjetitelji mogu slušati predavanja istaknutih promotora bicikla, poput Marca von Woundeberga i Michaela Cramera, na zabavnim radionicama saznati kako napraviti LED ekran na kotaču ili sladoled biciklom, te uživati u čitavom nizu popratnih događanja poput izložbe koje možete doživjeti samo ako je gledate s bicikla.

Pedalafest, prvi hrvatski biciklistički festival traje od 7. do 9. lipnja u Zagrebu u domu HDLU-a.

Preuzmite aplikaciju Pedalafest za Andorid i iPhone.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti