Ako zadnjih mjesec dana provedete stvarajući igricu za mobilne uređaje, umjesto da izlazite van, onda nastaje Drunk Runner, igrica domaćih developera koje ja preuzeta preko 10.000 puta. 

Tin Banožić i Ivan Jelaska upravo je taj dvojac koji je svoje izlaske odlučio zamijeniti stvaranju nečeg korisnog, kreiranju nove igrice i učenju programiranja i dizajniranja likova. Nova zarazna mobilna igrica iz  Hrvatske osmišljena je da se upravlja glavnim likom, koji mora izbjegavati različite prepreka, a svaka nova runda pića, koju pritom ispija, u njemu budi novo “veselje”, što znači da je sve teže upravljati vašim likom. 

Cilj je naravno ostati što duže živ, odnosno prikupiti što više zlatnih šampanjca, a uz sve dečki su pazili i na detalje pa se tako mogu pronaći Gangnam style plesovi, dinosaur, let u oblacima i seksi anđelice i vražice, te zaštita u obliku kondoma.  

Posebna zanimljivost je i multiplayer opcija, u kojoj možete igrati protiv Facebook prijatelja ili slučajnih igrača, koji se u tom trenutku zateknu online. Dečki su već najavili kako će uskoro stići i nove mogućnosti, koje će uskoro biti dostupne. 

Ako imate vremena za razbibrigu isprobajte Drunk Runner na sljedećim linkovima. 

Android: 

http://bit.ly/DrunkRunnerGooglePlay 

iOS: 

http://bit.ly/DrunkRunnerAppStore

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju