[EKSKLUZIVNO] SoundScriber od danas dostupan i za korisnike s Android uređajima

SoundScriber, aplikacija koja omogućuje snimanje audio zapisa u trajanju od maksimalno 140 sekundi, mogli bismo reći društvena mreža za ljubitelje audio zapisa, od danas je dostupna i na Android platformi.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.04.2014. / 16:25

[EKSKLUZIVNO] SoundScriber od danas dostupan i za korisnike s Android uređajima

SoundScriber, aplikacija koja omogućuje snimanje audio zapisa u trajanju od maksimalno 140 sekundi, mogli bismo reći društvena mreža za ljubitelje audio zapisa, od danas je dostupna i na Android platformi.

SoundScriber - "Slušaj što se događa" - je društvena platforma na kojoj bilo tko može snimati i slušati kratke audio zapise do 140 sekundi i dijeliti ih bilo gdje.

Tri mjeseca nakon što je lansiran za iOS platformu, “audio Twitter”, kako se najslikovitije može opisati ovaj servis, od sada je dostupan i na Android platformi.

Za one manje upoznate, SoundScriber je nova verzija ListenApp-a, aplikacije o kojoj smo ranije pisali, a koji je u svega tri mjeseca stigao do 40.000 korisnika. SoundScriber između ostalih poznatih osoba s radijskog etera i glazbenih voda, koristi i Vlada Republike Hrvatske, a od nedavno aplikaciju koristi i portal 24sata koji je počeo s isporučivanjem kratkih zvučnih vijesti.

O samoj suradnji s 24sata za sada Marjan nije htio otkititi detalje, no kaže kako ćemo “uskoro imati više zanimljivih informacija.”

Inače, SoundScriber je druga aplikacija mladog tima iz Dubrovnika koji rade pod kompanijom TYPING, te su prošle godine sudjelovali na Seedcamp Week-u u Londonu koji je ujedno bio inspiracija za nove promjene u aplikaciji koje se dovele do sadašnjeg SoundScribera.

“Fokusirani smo na najbolje publishere, baš kao što je 24sata. Nadamo se da će nam se još takvih, koji omogućavaju sadržaj poput vijesti, intervjua, stanja na cestama, sporta, vremenskih prognoza, priča, viceva i slično, javiti ili pridružiti i da ćemo rasti s dobrim sadržajem”, istaknuo je za ZIMO Marjan Žitnik.

Mladi tim želi pokazati puni potencijal zvuka na internetu i društvenim mrežama, za koji smatraju da nije dovoljno integriran. “Uglavnom na pojam zvuka ljudi misle da su to pjesme i "mp3", a tu je mnogo više od toga - informacija za koju ne morate koristiti ništa osim sluha i govora, potpuni handsfree”, dodaje Marjan.

Ako još niste preuzeli aplikaciju možete to učiniti na linkovima ispod, a ukoliko želite i vi postati dio izdavačke priče, svakako kontaktirajte dečke na www.soundscriber.com.

Preuzmi SoundScriber za iOS

Preuzmi SoundScriber za Android

Pročitajte:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti