[EKSKLUZIVNO] Zagrebačka tvrtka Flip započela pilot projekt s eBayom

Zagrebačka tvrtka Flip nedavno je odradila sastanak na kojem je dogovoreno kako će eBay distribuirati odabranoj grupi svojih korisnika YouSpin Turntable - proizvod za profesionalne 360 fotografije.

Zimo Zimo Zimo | 31.05.2012. / 13:31

[EKSKLUZIVNO] Zagrebačka tvrtka Flip započela pilot projekt s eBayom

Zagrebačka tvrtka Flip nedavno je odradila sastanak na kojem je dogovoreno kako će eBay distribuirati odabranoj grupi svojih korisnika YouSpin Turntable - proizvod za profesionalne 360 fotografije.

Naime, već smo ranije pisali o YouSpin servisu čiji su potencijal prepoznali i veliki igrači poput eBaya, a koji će distribuirati YouSpin Turntable i YouSpin Pro račun.

YouSpin Pro je aplikacija bazirana za web preglednike koja omogućuje upload fotografija uz prikaz od 360 stupnjeva. Nova verzija je u izradi nešto više od mjesec dana, napominje Vedran Cindrić te dodaje kako su surađivali s klijentima i slušali njihove želje i potrebe kako bi im pružili što bolje i jednostavnije iskustvo kreiranja 360 spinova unutar preglednika.

Za razliku od YouSpin iPhone aplikacije, YouSpin PRO omogućuje upload slika svih rezolucija, veličina i dimenzija, koju možete koristiti na bilo kojem uređaju. 'PRO spinovi' su privatni odmah nakon što ih kreirate, a korisnici imaju mogućnost objaviti ih na službenu YouSpin.co stranicu - naravno ukoliko to žele.

Ono što je zanimljivo jest da je moguće kreirati tri različita 'spina'

  • Product spin je općenita kategorija gdje možete kreirati prikaz u 360 stupnjeva stvari kao što su cipele, mobiteli, odjeća i slično
  • Car spin je posebna vrsta 360 spina koja je specijalizirana za kreiranje spinova automobila. Specifično za ovu verziju jest da imate ukupno pet sekcija automobila koje možete zajedno povezati u jedan spin, pa tako možete slikati: vanjski dio auta, unutarnji dio auta, prtljažnik, motor pa čak i kotače. Ova vrsta spina ima poseban player gdje se prvo učita vanjski dio automobila, a u bilo kojem trenutku možete prebaciti na željeni dio automobile bez da učitavate novu stranicu ili novi spin
  • Real Estate spin je sličan “Car spin-u” samo se odnosi na nekretnine, kuće, stanove i slično. Ova verzija spina je također podijeljena na više specifičnih dijelova pojedine nekretnine pa tako primjerice postoji dnevnik boravak, kupatilo, hodnik, dvorište, garaža itd. Sve ukupno možete kombinirati 15 dijelova kuće u jedan spin

YouSpin već koriste neki veliki brandovi kao što su Bergans of Norway, Helly Hansen, Bjørn Dæhlie, itd.

Spomenimo još da YouSpin PRO može isprobati tko god želi, pošto tvrtka daje mjesec dana besplatnog probnog perioda bez potrebe za davanjem informacija o karticama ili slično.

Vedran je istaknuo kako bi htjeli surađivati sa nekim iz Hrvatske na principu kako to rade s eBayom (Njuškalo ili oglasnik) stoga, ukoliko ste zainteresirani, slobodno se javite!

Ako ste student i sviđa vam se što ekipa iz Flipa radi, te znate raditi s HTML5, CSS3, PHP, MYSQL prijavite se za posao na info(at)flip.hr.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti