Entrio od sada omogućuje i kupovinu kotizaciju i ulaznica putem Facebooka

Prva hrvatska aplikacija koja omogućava obavljanje transakcije ove vrste putem najpopularnije društvene mreže Facebooka stiže i Entrio-a.

Zimo Zimo Zimo | 28.05.2012. / 13:26

Entrio od sada omogućuje i kupovinu kotizaciju i ulaznica putem Facebooka

Prva hrvatska aplikacija koja omogućava obavljanje transakcije ove vrste putem najpopularnije društvene mreže Facebooka stiže i Entrio-a.

Učilište Algebra tako je postala prvi klijent koji putem web trgovine na Facebooku omogućuje ostvarivanje popusta za tečajeve u svojim poslovnicama širom Hrvatske.

Hrvatska tvrtka Entrio predstavila je nadogradnju svoje postojeće web platforme za organizaciju događanja i online prodaju seminarskih kotizacija ili ulaznica – mogućnost implementacije taba za e-trgovinu putem Facebook fan stranice organizatora. Od danas ćete tako biti u mogućnosti obaviti cijeli proces kupnje putem Facebook stranica.

'S obzirom na brojku od 1,5 milijuna Facebook korisnika u Hrvatskoj koja raste iz dana u dan, jasno je da je danas gotovo nezamislivo izostaviti Facebook iz marketinške i prodajne strategije bilo koje ozbiljne tvrtke. Dodavši na to i činjenicu da sve više korisnika Interneta, većinu vremena i do većine informacija dolazi unutar samog Facebooka, a za određenu skupinu ljudi Facebook čak postaje i sinonim za Internet, postaje jasno koju prednost Entrio Facebook shop donosi svojim korisnicima', izjavio je Berislav Marszalek, suosnivač tvrtke Entrio.

Algebra tako uplatom upisnine za pojedini program obrazovanja s upisom u radnu knjižicu, a putem Entrio sustava na Algebrinoj Facebook stranici, polaznicima može uštedjeti do 2.500,00 Kn za neke od najpopularnijih programa obrazovanja s upisom zvanja u radnu knjižicu.

Nakon uplate upisnine korištenjem kreditne ili debitne kartice (American Express, Diners, MasterCard, Visa ili Visa Electron) potvrda o uplati i jedinstvena šifra kotizacije stižu korisniku na mail adresu. Po zaprimanju potvrde, sve što je potrebno nakon toga je javiti se sa svojom osobnom iskaznicom u Algebrinu podružnicu koju je korisnik odabrao, kako bi se dostavili dokumenti i potpisao ugovor o pohađanju nastave.

Kupovina je u potpunosti sigurna i brza, a prijenos podataka je zaštićen najnovijim sigurnosnim protokolima i T-Com-ovim PayWay sustavom. Sučelje za on-line kupovinu otvara se putem Facebook aplikacije kako bi korisnici neometano mogli pretraživati.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti