Danas je na Digital-Life-Design konferenciji Facebookov potpredsjednik poslovnog razvoja Dan Rose potvrdio kako je Facebook danas prošao granicu od 600 milijuna korisnika.

Facebook je još u srpnju prošle godine objavio kako je prošao granicu od famoznih 500 milijuna korisnika, te za sad još uvijek nije na svojoj stranici službeno objavio novi rekord.

Potvrda je stigla nakon što je Dan Rose na pitanje Davida Kirkpatricka, inače autora knjige 'The Facebook Effect', 'da li se je Mark Zuckerberg promijenio kao osoba nakon enormnog rasta', odgovorio kako je Mark ostao slična osoba kao što je bio kad je Facebook imao 'samo' 100 milijuna korisnika, te kako danas broje preko 600 milijuna korisnika.

Očekuje se kako će Facebook biti veoma tajnovit kada su u pitanju statistike iz razloga što se nagađa da će ova najveća društvena mreža postati i najveća internetska javna kompanija u 2012.

Dan ima samo riječi hvale kada se radi o Marku kao poslovnom čovjeku, te ističe kako je izuzetno fokusiran na tvrtku koja po njegovim riječima postaje velika kompanija. Sa druge strane pak navodi kako je srž kompanije startup, pa će tako iskusni poduzetnici odlaziti kako bi pokrenuli svoje nove ideje i pothvate, dok će rast kompanije s vremenom suziti neke poslove, što bi neke zaposlenike moglo veseliti, a neke ne.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju