Od sada Facebook je moguće koristiti na preko 2.500 raznih uređaja pomoću nove aplikacije 'Facebook for Every Phone'.

Jučer je Facebook lansirao novu aplikaciju koja ne samo da omogućuje čitanje feeda, poruka i gledanje fotografija već sada omogućava pronalaženje prijatelja putem kontakta sa vašeg telefona, te upload fotografija.

Kako bi instalirali ovu aplikaciju posjetite m.facebook.com ili skoknite na d.facebook.com/install izravno sa preglednika vašeg mobilnog uređaja. Aplikacija se može pronaći i na Java trgovini aplikacijama kao što su GetJar, Appia i Mobile Weaver.

Korisnici sa iPhone, iPad, BlackBerry ili Android uređajima ne trebaju instalirati ovu aplikaciju, pošto postoji ista prilagođena pojedinom uređaju, odnosno platformi.

Aplikacija je dostupna na svim mobilnim uređajima sa podrškom za Javu, a iz Facebooka navode kako rade na tome da još više mobitela ima podršku korištenja Facebooka na svojim uređajima.

Izgleda kako se Facebook trgnuo nakon što je Google objavio svoj servis Plus, a koji je izgleda prodrmao do sada sigurne temelje Facebooka. Naravno, Facebook je i dalje najveća društvena mreža na svijetu sa preko 750 milijuna korisnika. Pogledajte i video kako radi nova aplikacija 'Facebook For Every Phone'.

Koristite li vi Facebook na mobitelima? Jeste probali novu aplikaciju?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju