WordPress je objavio nove mogućnosti za komentiranje, pa se od sada možete logirati putem Facebook ili Twitter profila i pisati komentare.

Dakle, ukoliko koristite WordPressov sustav za komentiranje, od sada će se svi vaši posjetitelji moći logirati sa Facebook ili Twitter profilom čime olakšavate cijelu proceduru komentiranja.

Svakom blogeru, portalu, stranici ili sličnom drago je kada im posjetitelji ostave neki komentar na napisani članak. No s druge strane nitko ne voli imati 50 različitih računa za WordPress, Twitter, Facebook, itd.

Dakle, da se cijela stvar pojednostavi, WordPress je uveo nove mogućnosti pisanja komentara, pa tako korisnik sam može odabrati koji će identitet koristiti, odnosno hoće li se logirati kao WordPressovac, Twitteraš, Facebookovac ili će ostaviti komentar kao gost.

Ovo je odličan potez WordPressa kako bi svoje alate zadržao na svojoj platformi, što bi moglo smanjiti korištenja komentar plugina treće strane kao što je Facebookov Comments, no s druge strane Disqus nudi više mogućnosti logiranja sa različitim profilima kao što su Facebook, Twitter, Google, Yahoo, i ostali.

WordPress je također najavio i nove mogućnosti u narednom razdoblju, no sve u svemu, komentari na WordPressu bolji su nego prije no ne i najbolji.

Kako se vama sviđa naš sustav komentiranja -- Disqus? Da li vam je kompliciran za korištenje?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju