Beluga, tvrtka koja stoji iza aplikacije za slanje grupnih poruka, na svojoj je stranici objavila kako je Facebook akvizicijom stekao prava nad njima.

Želite li poslati grupi prijatelja poruku, ili možda planirate neki izlazak sa frendovima, možete to učiniti putem aplikacije za iPhone i Android koja je vrlo jednostavna, instantna i intimna.

Ovim kratkim i jasnim riječima opisan je mobilni servis Beluga koju možete besplatno preuzeti za iPhone i Android, a koja je danas objavila kako je Facebook akvizicijom stekao prava nad njima.

Kako kažu u svom dopisu javnosti, vrlo su uzbuđeni oko daljnjeg razvoja svoje vizije za mobilne grupne poruke kao dio Facebook tima. 'Beluga i Facebook odlučili su raditi na novim i boljim načinima komunikacije i dijeljenju iskustava unutar grupe.'

Beluga će nadalje nastaviti raditi kao i dosad, a ukoliko imate račun na ovom servisu, ne morate se brinuti jer vaši podaci se neće zagubiti. Novosti glede ovog servisa kao i planove za budućnost stižu u narednim tjednima, istaknuto je na blogu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju