Facebook priprema misteriozni događaj s novim proizvodom

Iako nije bilo previše najava, Facebook je nedavno korisnicima omogućio korištenje hashtagovima koji će ubrzo dobiti nadogradnju, primjerice moći će se vidjeti najpopularniji hashtagovi, te one s dubljom statistikom.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.06.2013. / 08:40

Facebook priprema misteriozni događaj s novim proizvodom

Iako nije bilo previše najava, Facebook je nedavno korisnicima omogućio korištenje hashtagovima koji će ubrzo dobiti nadogradnju, primjerice moći će se vidjeti najpopularniji hashtagovi, te će biti dostupna detaljnija statistika.

No, Facebook je pažnju svima skrenuo najavom novog događaja koji će se održati 20. lipnja, a za razliku od svih dosadašnjih pozivnica, novinari su dobili fizičku omotnicu u kojoj se nalazi poziv "Mali dio našeg tima je radio na velikoj ideji. Pridružite nam se na kavi i naučite nešto o novom proizvodu"

Za sada nema nikakvih informacija što će Facebook najaviti, no zadnjih se tjedana pričalo o tome da će kompanija objaviti neki novi veliki proizvod. Također, Facebook je ranije najavljivao da će narednim tjednima najaviti i novosti oko značajka za javnu konverzaciju, no ne zna se točno što.

Dakle, preostaje nam još nekoliko dana da vidimo sljedeći novi proizvod iz Facebooka.

Facebook priprema misteriozni događaj s novim proizvodom

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti