Facebook sklopio partnerstvo s Httpoolom kako bi pružali podršku poduzetnicima u našoj regiji, uključujući Hrvatsku

Facebook i Httpool sa zadovoljstvom objavljuju sklapanje strateškog partnerstva u našoj regiji.

Sponzorirani članak | 09.10.2018. / 12:29

PR
PR

 Httpool je postao službeni prodajni partner Facebooka u našoj regiji, uključujući Bugarsku, Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju. Facebook ovo dugoročno partnerstvo vidi kao priliku za omogućavanje lokalnim agencijama i oglašivačima da dobiju pristup većoj publici te da stvore konstruktivan dijalog s korisnicima, čime se stvaraju dodatne prilike lokalnim poduzetnicima.

 

Httpool, kao novi Facebookov službeni partner za prodaju oglasa, pružat će podršku i prenositi znanje i iskustvo lokalnim poduzetnicima te će im pomagati u provođenju marketinških strategija diljem Facebooka, Instagrama, Facebook Messengera i Whatsappa. Cilj suradnje je pružiti podršku oglašivačima u našoj regiji unutar njihove vlastite države, i to od strane partnera sa snažnim položajem, značajnim iskustvom i velikim uspjesima u regiji.

PR PR

Naš program suradnje s prodajnim partnerima osmislili smo kako bismo sve naše znanje i iskustvo prenijeli oglašivačima u državama regije u kojima Facebook nema fizičku prisutnost. Danas s radošću činimo još jedan dodatan korak u stvaranju još veće vrijednosti poduzetnicima u regiji – izjavio je Robert Bednarski, direktor za Srednju i Istočnu Europu, Facebook.

Ovo partnerstvo je još jedan dokaz Httpoolove vodeće pozicije i uspješnog provođenja projekata u regiji. S radošću pomažemo Facebooku u predstavljanju najnovijih oglašivačkih rješenja u Hrvatskoj i regiji, te u pružanju najviše razine izravne podrške poduzetnicima i agencijama – naveo je Saša Škorić, direktor, Httpool Hrvatska.

Partnerstvo će u regiju dovesti Facebookove najbolje prakse, obuku, tehnike za razvoj strategija i lokalne mogućnosti plaćanja, sve uz pomoć Httpoolovih stručnih procesa za oglašavanje. Agencije će imati koristi u vidu obuke osoblja, izravnog naplaćivanja i izravne podrške oko problema vezanih uz oglašavanje.

PR PR

Oglašivači u regiji koriste Facebook i Instagram kako bi ostvarili smislenu povezanost sa svojom publikom. Zahvaljujući strateškom partnerstvu s Httpoolom, bit ćemo im još korisniji zbog održavanja posebno osmišljenih obuka i pružanja stručne podrške – naglasio je Rustam Ziganshin, reseller partner za srednju i istočnu Europu u Facebooku.

Za više informacija o ovom strateškom partnerstvu, molimo kontaktirajte:

facebook@httpool.hr
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti