Fallout 4 i Doom dobivaju podršku za virtualnu stvarnost

Ljubitelji VR igara, pripremite se za nova iskustva u Falloutu i Doomu.

Monika Nožić Monika Nožinić | 13.06.2017. / 19:12

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kompanija Bethesda održala je E3 konferenciju na kojoj je, osim novih igara, Wolfenstein II i The Evil Within 2, najavila da Fallout 4 i Doom dolaze u svijet virtualne stvarnosti.

Fallout 4 VR bit će dostupan samo na HTC Vive uređaju, ali se nadamo da će kasnije doći i na druge VR kacige. Kompletna igra bit će dostupna za igranje s potpuno novim sustavom borbe i gradnje prilagođenim vitualnoj stvarnosti. Igru možete prednaručiti na Steamu po cijeni od 60 dolara, a na "policama" će se naći ovog listopada.

Za Doom VFR trenutno nema puno detalja, a čak nisu objasnili ni što znači slovo F u VFR, iako svi možemo pretpostaviti značenje. Svoj bijes na demonima moći ćete iskaljivati preko Playstation VR i Vive platformi, a sudeći prema traileru, iskustvo će biti poprilično zabavno. Doom VFR još uvijek nije dobio datum izlaska, no bit će objavljen za PlayStation VR i HTC Vive.

Fallout 4 u VR-u je navodno toliko impresivan da će potpuno promijeniti mišljenje o VR igrama i industriji, a kako izgledaju traileri za VR inačice ove dvije igre, pogledajte u nastavku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti