Fallout Shelter stiže na Windowse 10 i Xbox One

Igru će po prvi put moći zaigrati i konzolaši.

Monika Nožić Monika Nožinić | 06.02.2017. / 17:26

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Fallout Shelter, Bethesdina izuzetno popularna igra za mobilne uređaje stiže na Windowse 10, kao i Xbox One konzole. Ono što je još bolje, ova tranzicija dogodit će se vrlo brzo pa će se tako svi konzolaši uskoro moći okušati u izazovu preživljavanja u post-apokaliptičnom svijetu.

Microsoft ističe da Fallout Shelter na obje platforme stiže već za dva dana, točnije 8. veljače, a poput mobilne verzije igre, bit će besplatan za preuzimanje. Naravno, igra će imati opciju kupovine unutar aplikacije, a Android verzija pokazuje da se mikrotransakcije mogu kretati između jednog i 100 dolara.

Fallout Shelter izuzetno je popularna mobilna igra koja je na Google Play Storeu ocijenjena preko 1,8 milijuna puta i ima srednju ocjenu od 4,5/5 zvjezdica. Nova verzija Fallout Shelter igre bit će ekskluzivna po tome što je dio programa Xbox Play Anywhere. To znači da je korisnici mogu igrati i na konzoli i na računalu, a napredak u igri bit će spremljen na obje platforme. Dijeljenje napretka vrijedit će isključivo za Win 10 i XOne verziju, dok se snimljeni napredak s Bethesda.net verzije neće prenositi.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti