Fast & Furious 7 oborio nekoliko rekorda

Fast & Furious 7 zaradio je 800 milijuna dolara i postao film s najvećom zaradom u prvih 10 dana prikazivanja u povijesti SAD-a.

Dino Musliu Dino Musliu | 14.04.2015. / 10:52

Fast & Furious 7 oborio nekoliko rekorda

Fast & Furious 7 zaradio je 800 milijuna dolara i postao film s najvećom zaradom u prvih 10 dana prikazivanja u povijesti SAD-a.

Na ovaj način film je trostruko premašio početni budžet koji je iznosio 250 milijuna dolara. Scenarij potpisuje Chris Morgan, sada već poznat po radu na prethodna tri nastavka franšize, dok se u ulozi redatelja našao James Wan, autor popularnog horor serijala „Saw“.

Zbog smrti glumca Paul Walkera, Chris Morgan morao je promijeniti priču filma, u kojem se preminula zvijezda originalno pojavljuje u određenim scenama, dok su za potrebe imitacije i dovršavanja projekta zaposleni dvojnici.

U sedmom nastavku brzih i žestokih glumi ekipa za koju producenti vjeruju da predstavlja dobitnu kombinaciju: Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez i Kurt Russell.

Inače, tvorci filma „Furious 7“ uništili su više od 230 automobila tijekom snimanja sedmog dijela ove popularne franšize.

Izvor: IGN 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti