Uz pomoć novog servisa Find.hr turisti će moći pronaći razne korisne informacije kako bi mogli što bolje isplanirati svoj odmor.

Projekt iza kojeg stoji tvrtka kod Kod, izradila je novi servis koji će turistima omogućiti pretragu i lokacije turistički zanimlijvih sadržaja kao što su restorani, plaže, noćni klubovi, muzeji, golf tereni itd.

Svaki od tih sadržaja ima značajku 'popularnost' koja pomaže posjetiteljima da dobe uvid u lokacije koje su popularne među korisnicima ovog servisa, a osim toga na Find.hr možete pronaći informacije kao što su vremenska prognoza i tempreratura koja itekako može pomoći u odluci kamo otići na odmor.

Rezultate pretrage možete sortirati prema cijenama i kategorijama, a uz to je moguće dobiti i korisničke recenzije od TripAdvisora, te Booking.com-a, koji su ujedno i partneri ovog servisa. Spomenimo da se uz pomoć Booking.com servisa može doći do dodatnih informacija o hotelu kao i za same rezervacije smještaja.

'Prije objave web stranice Find.hr, postigli smo partnerski odnos s TripAdvisorom, najvećom svjetskom bazom korisničkih recenzija u svijetu. Booking.com je trenutačno najveći online booking sustav u Europi, s više od 190.000 smještajnih jedinica. Naš projekt je dobio zeleno svjetlo da svoj sustav pokrene i u drugim zemljama.' - ističu pokretači servisa Bojan Pleše i Daniel Pikl.

Što se tiče održivosti projekta, Daniel kaže kako će za početak dobivati proviziju od Booking.com servisa i pomoću direktnog upisa subjekata, dok dečki planiraju svoj servis razviti i na ostale zemlje od kojih je prva Italija.

Svi vlasnici smještaja koji se ne nalaze na find.hr mogu se besplatno prijaviti naredna tri tjedna.

Stranica je dostupna za javnost od sutra 25. veljače.