Tvrtka Fitbit, koja se bavi izradom fitnes nosivih gadgeta, predstavila je tri nova uređaje među kojima je pametan sat i dvije fitnes narukvice.

Radi se o Fitbit Charge, Charge HR i Surge uređaju od kojih se prva dva razlikuju po mogućnostima, dok Surge spada u napredniji uređaj. 

Fitbit Charge je najjednostavniji uređaj, ujedno i najjeftiniji s cijenom od 129 dolara koji je u mogućnosti pratiti osnovne stvari kao što je broj koraka, koliko ste proputovali, koliko ste stepenica prošli, te će pratiti vaš san. Osim toga na ekranu uređaja moći ćete vidjeti tko vas zove, i to je više manje to.

S druge strane Fitbit Charge HR je namijenjen više za fitnes te košta 149 dolara, a može mjeriti otkucaje srca pomoću Fitbitove vlastite tehnologije koristeći se LED-icama. Dakle kao i Charge, i Charge HR može mjeriti sve standardne stvari, jedino što baterija traje znatno kraće, odnosno 5 dana, dva dana manje nego Charge.

Fitbit Surge je prilično drugačiji uređaj, te je više orijentiran prema pametnom satu i u mogućnosti pratiti GPS lokacije, upravljati glazbom, vidjeti pozive i SMS poruke, te ima zaslon osjetljiva na dodir. Surge ima trajanje baterije od 7 dana što je naravno velika prednost, no cijena od 249 dolara mogla bi biti veliki faktor prilikom kupnje.

Sve u svemu, Fitbit je predstavio novu kolekciju proizvoda za svakoga po nešto, no iako je bazični model dostupna već sada, druga dva ćemo pričekati do sljedeće godine.

Više pročitajte na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju