Flickr od sada za Windows 7 i Windows Phone 7

I Flickr -- popularni servis za fotografije, okrenuo se prema tržištu mobilnih uređaja, pa je tako danas objavio Flickr za Windows 7 i Windows Phone 7 platformu.

Zimo Zimo Zimo | 02.03.2011. / 15:33

Flickr od sada za Windows 7 i Windows Phone 7

Flickr -- popularni servis za fotografije, okrenuo se prema tržištu mobilnih uređaja, pa je tako danas objavio Flickr za Windows 7 i Windows Phone 7 platformu.

Sa ogromnim rastom mobilnih uređaja poput tableta i smartphonea, logično je da se servisi poput Flickra okreću prema sve većem tržištu.

Unazad mjesec dana moglo se čuti da se Flickr bacio na izradu aplikacija kako bi proširili svoju uslugu na više mobilnih platforma, pa je tako od danas ovaj servis dostupan i za uređajima sa Windows 7 i Windows Phone 7 operativnim sistemom.

Sa ovim novim aplikacijama, moći ćete koristiti sve što se očekuje od Flickra, pa čak i više, istaknuto je na blogu Flickra.

Novosti poput pregledavanja slika pomoću swipea kako bi vidjeli nedavne aktivnosti, posljednje fotografije vaših kontakta samo su neke od novosti koje su dostupne na novoj Flickr aplikaciji.

Na Windows 7 Slate uređajima, Flickr je predstavio novi tzv. 'Context View', potpuno novi način pregledavanja opisa i priča iza fotografija, te lakši način za pretraživanje i istraživanje novog i relevantnog sadržaja.

Tu su i nezaobilazne geo lokacije koje prikazuju fotografije na interaktivnoj, full-screen mapi. Također, pomoću geo lokacija moći ćete vidjeti fotografije uploadane u vašoj blizini.

Svatko želi svoje fotografije podijeliti sa drugima, pa je tako i vaše fotografije moguće podijeliti putem Facebooka, Twittera ili Emaila. Pogledajte video koju si pripremili Flickrovci.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti