Flipboard stiže na web

Flipboard je aplikacija za iPad koja je poznata kao prvi društveni magazin. Osim što je u vrlo kratko vrijeme postala popularna na iPadu, uskoro Flipboard stiže i u web inačici, piše TNW.

Zimo Zimo Zimo | 13.12.2010. / 18:46

Flipboard stiže na web

Flipboard je aplikacija za iPad koja je poznata kao prvi društveni magazin. Osim što je u vrlo kratko vrijeme postala popularna na iPadu, Flipboard stiže i u web inačici, piše TNW.

Flipboard je respektabilna aplikacija koje je primila nagradu od Applea kao iPad aplikacija godine, te bi mogla imati ogroman utjecaj na budućnost medija. Tvrtka koja stoji iza ove aplikacije nedavno je objavila kako zapošljava dizajnera odnosno web developera koji će predvidjeti i dizajnirati budućnost čitanja online sadržaja.

Prema postu koji je objavio TNW-a, Flipboard bi mogao surađivati sa gigantima poput Sports Illustrated, USA Today i The New York Timesa, koji su nedavno svoje aplikacije objavili u Chrome Web Storeu.

Flipboard je osnovao Mike McCue, bivši CEO Tellme i Evan Doll bivši inžinjer za iPhone u Appleu. Cilj ovog servisa je tranformacija načina kako ljudi otkrivaju, istražuju i dijele sadržaj kombinirajući ljepotu tiskanog medija sa društvenim mrežema.

Imate iPad? Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti na iTunes Store-u.

Via [TNW]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti