Flock objavio novi update [VIDEO]

Iako smo već polako navikli na RockMelt, Flock jednako je dobar ako ne i bolji preglednik sa integriranim društvenim mrežama. Naime, sama ideja integracije društvenih mreža u preglednik potekla je upravo od Flocka.

Zimo Zimo Zimo | 30.11.2010. / 09:07

Flock objavio novi update [VIDEO]

Iako smo već polako navikli na RockMelt, Flock je jednako dobar ako ne i bolji preglednik sa integriranim društvenim mrežama. Naime, sama ideja integracije društvenih mreža u preglednik potekla je upravo od Flocka.

Danas je objavljena 3.5. inačica Flocka koja olakšava integraciju pet različitih društvenih mreža ne desnoj strani preglednika. U ljeto ove godine Flock je objavio 3.0 inačicu izrađenu na Chromiumu za Windows korisnike, a sada je Chromium baza i za Mac platformu.

Flock , pet godina stara kompanija, prebacila je kompletni sistem na Chormium sa dosadašnje Mozille kako bi stali “rame uz rame” sve većoj konkurenciji na tržištu -- čitaj RockMeltu.

I RockMelt i Flock imaju svoje prednosti i nedostatke, a najbolji način je kako to provjeriti jest da skinete Flock i isprobate “leži” li vam bolje jedan ili drugi. Ako se nas pita, još uvijek ostajemo na RockMeltu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti