Foursquare se širi, otvara urede u Velikoj Britaniji

U sljedećih godinu dana, Foursquare, tvrtka sa 60 zaposlenika otvorit će urede u Velikoj Britaniji, istaknuo je Dennis Crowley.

Zimo Zimo Zimo | 27.05.2011. / 14:23

Foursquare se širi, otvara urede u Velikoj Britaniji

U sljedećih godinu dana, Foursquare, tvrtka sa 60 zaposlenika, otvorit će urede u Velikoj Britaniji, istaknuo je Dennis Crowley.

Oko 50 posto korisnika koristi Foursquare van SAD-a, te je broj korisnika sa lanjskih 1.5 milijuna narastao na čak 10 milijuna ove godine.

Osim velikog porasta broja korisnika, Foursquare u poslovne svrhe koristi oko 400,000 lokalnih trgovina kako bi izgradili bolju vezu sa svojim kupcima omogućavajući im popuste prilikom checkina.

Foursquare već koriste veliki brandovi poput Gapa, Jimmy Chooa i kluba Ministry of Sound koji za svaki treći checkin omogućuje korisniku besplatan upad.

Radi velikog interesa iz Europe, Foursquare će otvoriti nove urede u Velikoj Britaniji, no još uvijek nemaju plan vezan uz poslovanje, no Dennis kaže kako je vrlo teško voditi posao na ovakve udaljenosti.

S obzirom na velik rast unazad godinu dana, jasno je kako se Foursquare želi proširiti diljem svijeta. Napomenimo i da je Foursquare prošle godine primio novi krug ulaganja od 13.3 milijuna dolara, a prošli tjedan tvrtka je objavila kako surađuje sa INQ proizvođačem mobilnih uređaja kako bi integrirali check-in servis u Android baziran Cloud Touch uređaj.

Via Nma.co.uk

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti