Friendly, Facebook aplikacija za iPad

Facebook još uvijek nije objavio službenu aplikaciju za iPad, stoga zamjena za istu dolazi iz tvrtke Oecoway i zove se Friendly.

Zimo Zimo Zimo | 05.12.2010. / 15:28

Friendly, Facebook aplikacija za iPad

Facebook još uvijek nije objavio službenu aplikaciju za iPad, stoga zamjena za istu dolazi iz tvrtke Oecoway i zove se Friendly.

Aplikacija Friendly postala je veliki hit nakon što su objavili kako se istom aktivno korisiti 500,000 korisinika koji su platili za aplikaciju 1$. No ovaj broj zasigurno će se povećati od sada na dalje pošto su se dečki iz Oecowaya odlučili da aplikacija postane besplatna.

Na prvu ruku odmah ćete pomisliti kako se radi o nekoj lite inačici bez onih glavnih funkcija, no u ovom slučaju nije tako. Jedina razlika između besplatne aplikacije i one plaćene jest da će se u besplatnoj pojavljivati reklame koje vjerujemo nikome neće smetati s obzirom na kvalitetu Friendly-a.

Friendly ima klasičan Facebook look, mogućnost promjene veličine i boje fonta, te je moguće pregledavati web u njoj i vrlo lagano podjeliti sadržaj na Facebooku. Još jedna super značajka jest da možete imati nekoliko različitih Facebook računa.

Tako dugo dok Facebook ne objavi svoju službenu aplikaciju, Friendly već dobro zarađuje na svojoj. 500,000 aktivnih korisnika u kasu je Oecowaya doneslo 500,000 dolara plus prihod od oglašavanja, no vjerujemo da je ova brojka znatno veća pošto je aplikacija sigurno više od 500,000 puta preuzeta.

Preuzmite besplatnu aplikaciju ovdje i javite nam kako vam se sviđa aplikacija.

Via [TechCrunch]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti