Garmin predstavio novi pametni sportski sat Instinct

Garmin Instinct pravi je sat za ljubitelje prirode, ali i one koji se malo teže orijentiraju i znaju se izgubiti.

Martina Čizmić | 27.11.2018. / 14:03

Garmin Instinct (Foto: Garmin) (Foto: Garmin)

Garmin u podnožju Medvednice organizirao predstavljanje novog pametnog sportskog sata Instinct.

Izrađen prema vojnim standardima (MIL-STD-810G) za otpornost na toplinu, šok i vodu (ocijenjeno na 100 metara) s polimernim kućištem ojačanih vlakana, njegov je zaslon kemijski ojačan i otporan na ogrebotine, a istovremeno jednostavan za čitanje, posebno na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Osim toga, potpuno prozračni silikonski remeni sadrže dva zasebna prstena kako bi se osiguralo dobro prianjanje.

S ugrađenim senzorom otkucaja srca omogućuje praćenje aktivnosti, stresa, sna i ostale wellness aktivnosti. Instinct prati brzinu otkucaja srca, broj koraka, prijeđenu udaljenost, potrošene kalorije i još mnogo toga. Pješačenje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje, kajak i skijanje samo su neke od aktivnosti koje ovaj uređaj podržava.

Može pratiti razinu stresa, kako biste bili svijesniji kada fizički ili emocionalni izvori mogu uzrokovati porast razine stresa.

Garmin Instinct (Foto: Garmin) (Foto: Garmin)

Za one koji vole istraživati po prirodi, Instinct sadrži višestruki sustav satelita globalne mreže kako bi što je moguće bolje pomogao u praćenju lokacije u izazovnim okruženjima.

Uz pomoć aplikacije Garmin Explore za planiranje putovanja i funkcijom TracBack svatko se bez straha može otisnuti u prirodu i biti siguran da će pronaći put natrag.

Kad je uparen s pametnim telefonom, može primati pametne obavijesti kao što su tekstne i email poruke i druga upozorenja.

Instinct je kompatibilan s Garmin Connect online fitness zajednicom, kao i s drugim Garmin uređajima uključujući inReach Mini, VIRB akcijske kamere i uređaje za praćenje pasa.

Iz Garmina ističu kako Instinct ima trajanje baterije do 14 dana u načinu rada za pametni sat, do 16 sati u GPS načinu i do 40 sati u štednom načinu rada UltraTrac.

Dostupan je u grafitnoj plavoj, sivoj i crvenoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.350,00 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti