Genijalna maska koja će vaš telefon pretvoriti u mini espresso uređaj

Ne možete zamisliti život bez kave? Nema problema jer ćete uz ovu masku za mobitel uvijek imati spreman svoj omiljen napitak, gdje god se nalazili.

Monika Nožić Monika Nožinić | 16.05.2017. / 09:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Bez pametnih telefona većina nas danas više ne može zamisliti život, baš kao što ga neki ne mogu zamisliti bez kave, pogotovo one jutarnje. Mudre glave dosjetile su se kako ove dvije "ovisnosti" spojiti u jedno rješenje koje stane u svaki džep.

U pitanju je Mokase maska za telefon koja će vam putem mobilne aplikacije kavu skuhati kad god poželite. Način na koji radi ova maska vrlo je jednostavan. Za pripremu kave koriste se posebni espresso filteri koji se uz pomoć baterije i minijaturnih grijača unutar maske zagrijavaju u cijevi od aluminija i silikona. Sve što korisnici trebaju napraviti je staviti Mokase masku na svoj telefon, kliknuti gumb na Mokase aplikaciji i iz svog pametnog telefona izliti 25 mililitara vrućeg espressa.

"Mokase je prvi ovakav uređaj koji će vam napraviti espresso kad god poželite", kažu iz kompanije Smart K koja je proizvela ovu pametnu masku.

Maska je trenutno dostupna za iPhone, Samsung, ali i neke druge brendove telefona poput Huaweija i LG-ja.

Prodaja kreće uskoro, a uz kupljenu masku po cijeni od 70-ak eura svaki će kupac dobiti i malu sklopivu šalicu za espresso.

Iako je maska poprilično velika, a količina kave koju dobijete mala, vjerujemo da će velikim ljubiteljima kave ovaj izum biti od velikog značaja.

Pogledajte videozapis:

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti