George Lucas potvrdio pregovore s glumcima originalne Star Wars trilogije

Čini se kako zbilja postoje velike šanse da će Mark Hamill, Harrison Ford i Carrie Fisher još jednom preuzeti uloge koje su zacementirale njihovu pojavu u filmskom svijetu.

Zimo Zimo Ante Malenica | 08.03.2013. / 11:39

George Lucas potvrdio pregovore s glumcima originalne Star Wars trilogije

Čini se kako zbilja postoje velike šanse da će Mark Hamill, Harrison Ford i Carrie Fisher još jednom preuzeti uloge koje su zacementirale njihovu pojavu u filmskom svijetu. Prema riječima samog Georgea Lucasa koji još uvijek ima veliku ulogu u produkciji Star Wars sadržaja (unatoč tome što je prodao svoj Lucasfilm Disneyu za 4 milijarde $), u tijeku su pregovori sa zvijezdama originalne Star Wars trilogije koji su trenutno u „finalnoj fazi“.

Nedavno smo pisali kako je Carrie Fisher najavila kako će još jednom biti Leia, što znači da je lako moguće kako je ova „finalna faza“ već završena i kako su ugovori s Disneyem potpisani. Taj korak bio bi daljnje ostvarivanje Lucasovog plana da unatoč prodaji Star Wars franšize ona poboljša svoju prisutnost i kvalitetu jer ipak, sam George je svjestan kako će ga pamtiti nakon smrti upravo prema Star Warsu te čovjek vjerojatno želi da njegova ostavština i dalje bude ljudima omiljena geek tematika.

Kako Lucas ne može tek tako pustiti Star Wars, potvrđuje i njegova velika investicija u novi muzejski kompleks u kojem će se dobar dio postave upravo odnositi na njegovo najveće životno djelo.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti