Glasine: Apple će sutra predstaviti novi iMac i Macbook Pro

Vjerujući glasinama koje stižu s MacGeneration bloga, Apple bi sutra trebao predstaviti nove verzije iMac modela, a očekuje se i osvježenje Macbook...

Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 19.05.2015. / 10:27

Glasine: Apple će sutra predstaviti novi iMac i Macbook Pro

Vjerujući glasinama koje stižu s MacGeneration bloga, Apple bi sutra trebao predstaviti nove verzije iMac modela, a očekuje se i osvježenje Macbook Pro linije. Navodno je MacGenerationu istu vijest proslijedio izvor čije su prognoze u prošlosti bile točne.

Iako se ne radi o potvrđenom datumu, a ni sam Apple nije najavljivao nikakvo predstavljanje, kompanija bi sutra (20. svibnja) mogla predstaviti osvježene verzije 27-inčnog iMac računala te 15-inčnog Macbook Pro modela. Što se samih specifikacija tiče, 15-inčni Macbook Pro bi trebao biti pogonjen Intelovim procesorima iz Broadwell serije, a spominje se i touchpad s Force Touch tehnologijom koju smo imali prilike upoznati na ranije predstavljenim verzijama 13-inčnog Macbook Pro modela. Za novi iMac zna se tek da će i on biti pogonjen Intelovim Broadwell procesorima.

Još jedan od pokazatelja koji upućuje na to da Apple sprema izbacivanje novih modela je i kašnjenje isporuke starijih modela Macbooka, što je i očekivano. Ako se ove glasine pokažu istinitima, izgleda da je Apple odlučio ubrzati predstavljanje novih hardverskih proizvoda i na ovogodišnjem WWDC-u odlučio se fokusirati isključivo na unaprijeđenje svojih operativnih sustava.

Foto: gottabemobile
Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti