Gledate serije na telefonu? Ovaj uređaj prava je stvar za vas

Ako ste ljubitelji analognih televizora, no ne možete bez Netflixa, imamo rješenje.

Monika Nožić Monika Nožinić | 30.09.2017. / 19:26

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Streaming filmova i televizijskih serija na pametnim telefonima vjerojatno je jedna od najboljih stvari u povijesti, sve dok ne shvatite da cijelo vrijeme doslovno škiljite u ekran. Srećom, sada postoji rješenje i za taj problem i zove se Smartphone Magnifier.

Novi uređaj koji izgleda poput minijaturnog analognog televizora funkcionira po principu povećala i dvaput povećava sadržaj na zaslonu pametnog telefona. Kutija ima 8-inčni zaslon koji prikazuje sadržaj u boji, a dolazi u obliku umanjene replike drvenog televizora iz 60-ih godina.

Sve što trebate učiniti je pustiti seriju i ubaciti telefon u ulaz na strani uređaja dizajniran u obliku VHS kazete, koji prima telefone dimenzija do 6.2 x 3 inča (15.7 x 7.6 cm), što znači da bez problema možete priključiti iPhone 7 Plus ili bilo koji drugi pametni telefon koji je ekvivalentan veličini. Nažalost, uređaj ne dolazi s daljinskim upravljačem, ali sigurni smo da možete uživati i bez njega.

Cijena uređaja iznosi 26,89 dolara (oko 175 kuna), što je sasvim pristojna cijena za sve koji u omiljenim serijama žele uživati u nešto većem formatu koji će ih svojim izgledom vratiti u prošlost i nostalgična analogna vremena.

 Pogledajte kako točno izgleda i funkcionira ovaj uređaj:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti